ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΙΧΩΝ: ΜΑΥΡΟ & ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ!

Read this post in English


Ανανεωμένο, το Inspire and Create επέστρεψε δυναμικά με νέο όνομα (Decorate and Create), νέα διεύθυνση και με ολοκαίνουριο post πάνω σε ένα από τα αγαπημένα σας θέματα: Χρώματα τοίχων! Έπειτα από τα posts Τop 6 Χρώματα τοίχων που ταιριάζουν με ξύλινα έπιπλα και Αφιέρωμα στα Χρώματα τοίχων: Ροζ που αγαπήσατε, αυτή τη φορά ήρθαμε να σας προτείνουμε ιδέες και συνδυασμούς για δύο 'outsider' χρώματα: σκούρο γκρι και μαύρο! 

Ίσως αρχικά να φαίνονται απαιτητικές στο συνδυασμό τους, η αλήθεια είναι ωστόσο πως οι σκούρες αποχρώσεις έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν μαζί με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και να προσδώσουν μοναδικό χαρακτήρα και προσωπικότητα στο χώρο σας! 

Το Decorate and Create έχει εντοπίσει για εσάς τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών για για μαύρους και σκούρους γκρι τοίχους και σας τους παρουσιάζει. 




Σκούρες αποχρώσεις & παστέλ

Ίσως ο πιο γλυκός συνδυασμός, είναι αυτός των σκούρων αποχρώσεων με παστέλ χρώματα, όπως το σκονισμένο ροζ (dusty pink), το λιλά, το τιρκουάζ και το πράσινο της μέντας. Οι παστέλ αποχρώσεις προσδίδουν μία φρεσκάδα στο χώρο, ενώ οι σκούρες προσθέτουν χαρακτήρα και εξισορροπούν το το αποτέλεσμα, αποτρέποντας το από το να θυμίζει παιδικό δωμάτιο.



                                                                      


                                                             





                                     



                 


                                                                    




Σκούρες αποχρώσεις & all time classic λευκό

Ένας all time classic συνδυασμός, αυτός του μαύρου με το λευκό, αποτελεί μία safe και διαχρονική επιλογή για το χώρο σας, είτε πρόκειται για σαλόνι, υπνοδωμάτιο ή γραφείο. 




                                                 






                                             










                                                     






                                   


Σκούρες αποχρώσεις και στοιχεία σε φυσικές και μεταλλικές αποχρώσεις

Αν επιθυμείτε να δώσετε μια πιο industrial νότα στη διακόσμηση σας, τότε ο συνδυασμός σκούρων αποχρώσεων με φυσικά ή μεταλλικά στοιχεία είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα φυσικών και μεταλλικών αποχρώσεων, από χάλκινες, μέχρι χρυσές και ίνοξ - όλες τους ταιριάζουν άψογα με το μαύρο και σκούρο γκρι. 


                                                    




                                                          






                                                              








                         




Σκούρες αποχρώσεις και έντονα χρώματα

Last but not least, ένας συνδυασμός για τους τολμηρούς της διακόσμησης, είναι αυτός των σκούρων τοίχων με έντονα χρώματα, όπως σμαραγδί, κίτρινο, πετρόλ ή μωβ. Αν συνδυαστεί σωστά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αν σκέφτεστε να το τολμήσετε, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, για άψογο αποτέλεσμα. 



                                                  













                               




                                                              







Ποιος από τους παραπάνω είναι ο αγαπημένος σας συνδυασμός; Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ